donderdag 24 maart 2011

planning

Ik heb afgelopen weekend een begin gemaakt met een planning om de weken tot en met half juli enigszins te stroomlijnen. Want ja, het gaat gebeuren! Vanaf half juli ben ik onderdeel van het team van X-Adventure en zit ik in Escalona, Pyreneeën, Spanje. Ik ben daar tot eind september 'onderdak' (lees: in tent), en ga me in die weken bezig houden met alles wat met de keuken te maken heeft. Ondertussen hoop ik contacten te kunnen leggen om ook het winterseizoen daar in de buurt te kunnen doorbrengen. Ik oefen mijn Spaans...

Het leek me dus handig om een beetje overzicht aan te brengen in de nog resterende tijd. Op school zijn de laatste weken van het jaar natuurlijk altijd druk en er staan ook nog een aantal klimactiviteiten op stapel dit voorjaar. Ik wil graag mee met een paar instructie-activiteiten en Bleau met Hemelvaart wil ik ook liever niet laten schieten. De eerste week van mei gaan we een week klimmen in de Haut-Durance met de regio en eind mei doe ik als cursist mee met een instructieweekend Adventure Klimmen, om mijn nuts-en-friends-vaardigheden weer wat op te schroeven. Tussen al die activiteiten door moet het dus gebeuren, het inpakken en uitzoeken van wat er mee kan en wat er opgeslagen zal moeten worden. Gelukkig heb ik bij de verhuizing van afgelopen september al rekening gehouden met dit klusje; veel is al weg of achtergebleven bij M.

1 opmerking:

pascal7a zei

wanner haal je adem tussendoor?