donderdag 3 november 2011

werken in de alpen

Het is echt herfst in Nederland; wat een prachtige kleuren en on-Spaans laaghangende luchten! Niet iedereen deelt mijn enthousiasme, maar het is natuurlijk ook makkelijk om enthousiast te zijn wanneer je over een paar dagen weer vlakbij de Costa del Sol zit...

Mijn weekje Nederland was onder andere gepland om op sollicitatiegesprek te gaan bij Skichalets.nl, waar ik had gesolliciteerd als chaletstaf voor het winterseizoen. En ik kan nu trots melden dat ik ben aangenomen! Van december tot april kun je me dus tegenkomen als host/kok in een van de catered skichalets van Skichalets.nl, waarschijnlijk in een klein chalet voor zes personen in Frankrijk.

Ja, dat las je goed, Frankrijk; daar waar ze Frans spreken, zo'n beetje de enige vakantie-landen-taal die ik nog niet zo goed beheers. Ik ging weg om een jaar in de bergen door te brengen en ik kom terug met twee nieuwe talen in mijn taalvaardigheidspakketje... Wie weet wat ik daar nog voor leuks mee kan doen in de toekomst!

Geen opmerkingen: