maandag 11 juni 2012

gemengde gevoelens

Er zijn zeker wel leuke dingen gebeurd de afgelopen dagen, maar alles werd behoorlijk overschaduwd door een heel naar bericht uit Nederland. Daardoor vind ik het lastig om nu een blogje te schrijven, net zoals dat ik het lastig vind om nu weg te zijn. Ik zou zo heel graag een arm leggen, of zoiets, om degene die deze week met een groot verlies te maken kreeg, maar dat gaat niet. Dat ik zaterdag ook niet thuis was om ~C live te feliciteren met zijn verjaardag, hielp niet echt.

Ik weet het, het hoort er bij als je weg bent, maar dat maakt het niet minder vervelend. Wat me zaterdag behoorlijk op wist te beuren, was dat ik weer ging klimmen. Het gaat namelijk al een paar dagen behoorlijk beter met mijn enkel. Het zijn inmiddels vooral de ongecontroleerde bewegingen die voor problemen zorgen en klimmen is gelukkig een heel beheerste en gecoördineerde manier van bewegen. Voorklimmen heb ik nog maar niet gedaan, maar 5c/6a naklimmen vond ik niet slecht. Ik kan ook weer voorzichtig de trap af en dat is eigenlijk het enige dat nog voorzichtig gebeurt, de rest gaat allemaal steeds normaler.

Mijn dagen hier in Les Vigneaux zitten er al weer bijna op. Het schilderwerk vordert gestaag en als het goed is, zijn de kozijnen, deuren en luiken klaar wanneer ik volgend weekend vertrek naar de Pyreneeën voor de laatste etappe van dit jaar. 

Geen opmerkingen: