donderdag 27 september 2012

klimhal

Ik was gisteren na lange tijd weer in de klimhal. Heerlijk om weer routes te doen, maar ik heb nu wel last van mijn keel: dat pof-stof was ik blijkbaar gewend voordat ik vorig jaar wegging!

Ik merk natuurlijk goed dat ik erg weinig geklommen heb. Technisch is er niets aan de hand, dat zit er nog allemaal. Maar qua kracht en wat betreft het inzetten van alle spiergroepen die nodig zijn voor een pas, zal er nog wel het een en ander moeten gebeuren voordat ik weer op mijn oude niveau zit. Geeft niks! Dat heb ik graag over voor het prachtige jaar dat ik achter de rug heb.

2 opmerkingen:

Pascal zei

ow leuk, klimmen!!!! ik heb vrijdag heel eventjes (uurtje) in mijn projekt gehangen......nu nog spierpijn ;)

Anoniem zei

Definitely believe that that you said. Your favorite justification appeared to be
at the web the easiest thing to keep in mind of.
I say to you, I certainly get irked even as folks think about concerns that they plainly do not realize about.
You managed to hit the nail upon the highest and defined out the entire thing with no
need side effect , folks could take a signal.
Will probably be again to get more. Thanks