zondag 31 augustus 2008

baz! 2008

boulderen op het strand, BAZ2008Zee, strand, 25 graden, stralende zonneschijn met af en toe een verkoelend briesje, goed gezelschap en een heleboel leuke boulders, dat is BAZ! dit jaar. Vorig jaar was het behoorlijk druk bij de boulders en soms moest je lang wachten tussen twee pogingen in. Ik had me daarop ingesteld en was met weinig verwachtingen gekomen, in de wetenschap dat ik vandaag ook nog kon boulderen. Maar de opzet met twee grote wanden dit jaar, bleek een schot in de roos. Precies genoeg wachttijd tussen twee pogingen om een beetje te herstellen en toch nog lekker 'in' de bewegingen te zitten. De waardering was lekker soepel, in vergelijking met die van de Klimmuur. De vijven lagen goed in mijn bereik, bleek. Dat ben ik niet gewend :-)klimmen op BAZ2008

's Avonds gebleven voor de spectaculaire finale, eindelijk Muriel Sarkany eens zien klimmen, mooi om te zien, wat een beheersing.

Nu maar eens kijken of ik nog spieren heb die wat willen doen voor me, het voelt alsof ze het wel genoeg vonden gisteren :-) Maar een beetje rondkijken is ook niet verkeerd. Op naar het strand.

Geen opmerkingen: