maandag 18 mei 2009

baz! 2009, inschrijving geopend

Gisteren, 17 mei, was de lang aangekondigde dag dat de inschrijving voor BAZ! 2009 geopend werd. Ik heb vast een aantal meldingen gemist, maar ergens in de loop van de middag werd in grote letters aangekondigd dat het nog niet helemaal klaar was, met een uitnodigend "come back tonight" eronder.

Helaas, toen ik om tien uur keek, vlak voordat ik naar bed ging, zag ik: "Some final editing and checking everything...again!". Zou het nog gelukt zijn om de 17e in de lucht te gaan? Ik weet het niet, maar wel weet ik dat het vanmorgen helemaal in orde was, met een prachtige vernieuwde website.

Je kunt je dus ook sinds, eeh, gisteren inschrijven, maar wie zijn betaling direct on-line wil regelen (via iDEAL of credit card), moet nog even een paar dagen geduld hebben.

Ik wacht nog even, want dat iDEAL is wel ideaal.

Geen opmerkingen: