zaterdag 27 september 2008

deep water soloing in mallorca

Een aantal klimmaatjes gaat in oktober naar Mallorca. Lekker een week klimmen in de zon (tenminste, dat van die zon is wel de bedoeling, maar die werd helaas niet gegarandeerd bijgeleverd). Ik was daar graag bij geweest, maar door een foutje op het ministerie van onderwijs is de datum van de herfstvakantie twee keer heen en weer geschoven en dacht ik dat ik moest werken die week. Inmiddels is het te laat om nog goedkoop te boeken naar Mallorca en moet ik het dus in de herfstvakantie wat dichterbij zoeken.

Daarmee gaat wel een mogelijkheid voorbij om me eindelijk eens te wagen aan Deep Water Soloing. Als surrogaat is er YouTube. Er is net een film uitgekomen over DWS in Mallorca; hier is de link naar de trailer van Perfecto, DWS in Mallorca. Ze hebben ook nog een site: perfectothemovie.com.

Hmm, als ik die trailer zie en de foto's op de site, dan zou het wel eens kunnen zijn dat ik het sowieso veeeeeel te eng had gevonden. Of is dit nu omdat ik gewoon een reden wil hebben om het niet erg te vinden dat ik niet mee ga?

Geen opmerkingen: