donderdag 28 januari 2010

Jolanda Linschooten op Cima Imminkdag

Twee weken geleden viel ik van de fiets, dankzij het ijs dat nog op de straat lag. Ik bezeerde mijn hand en dat is nog niet over. Het gaat al beter, maar ik voel nog van alles op onverwachte momenten en gebruik mijn rechterhand dus zo min mogelijk. Klimmen gaat wel, met alleen de rechterhand en op de liggende plaat, maar boulderen doe ik voorlopig niet.

Dat is jammer, want aanstaande zaterdag vindt in Monk de tweede Cima Imminkdag plaats en in Monk zijn zonder te kunnen boulderen is als, eeh, nu ja, gewoon heel vervelend. Daarom kijk ik vooral uit naar de avond, want dan komt Jolanda Linschooten vertellen over haar solo-tocht door het noorden van Canada, in de winter, op weg naar het plaatsje Old Crow, waar een indianengemeenschap haar traditionele leefwijze probeert vol te houden. Hieronder haar video:Dames die nu toch wel zin krijgen om te komen boulderen, contacten leggen en luisteren naar Jolanda: mail snel nog even naar cima.immink@yahoo.com als je verzekerd wilt zijn van een kommetje soep tussen het boulderen en de lezing. Ik ga mijn slackline-vaardigheden verbeteren en met een fototoestel rondlopen.

Geen opmerkingen: