zaterdag 16 januari 2010

niet dust, wel dust, niet dust

"Ga je mee naar DUST, zaterdag?" Dinsdag antwoordde ik op deze vraag nog "Nja, nee. Ik heb geloof ik niet zoveel zin om me daar in de onderste regionen van de competitie te gaan bewegen." Donderdagochtend kwam de vraag opnieuw en heb ik toch maar ja gezegd. Een beetje overmoedig was dat wel, maar niet vanwege het klimniveau. De dag daarvoor was ik namelijk onderuit geschoven op de fiets (helaas, ondanks zeer voorzichtig fietsgedrag de afgelopen maand). En mijn duim/pols deed pijn bij allerlei bewegingen en aanrakingen. Maar dat zou vast zaterdag wel weer over zijn, vond ik.

Gisteren was het nog weer een graadje erger geworden en ben ik toch maar even langs geweest bij de eerstehulp. Zwaar gekneusd.

Balen. Rustig aan doen en een steunverbandje er omheen. En niet naar Eindhoven vandaag. Maar wel naar de klimhal gisteravond. Dan maar weer routes op de plaat de komende weken. Ik vind dat wel een leuke uitdaging, met één hand klimmen op de plaat. Het vervelende is alleen, dat ik daarmee mijn sterke kant train, terwijl het bekend is dat je beter je zwakke plekken kunt trainen...

Gisteren ben ik tot 5c gekomen. De 5c met anderhalve hand; af en toe afsteunen op twee vingers van de geblesseerde recherhand, af en toe voor het evenwicht een greepje inhaken met drie vingers. Zolang ik niet afsteun op de muis van mijn hand, trek aan de vingers of een knijpbeweging maak, gaat het allemaal wel goed. En deze route was heel erg op de linkerhand gebouwd, dat kwam natuurlijk in dit geval bijzonder goed uit. Dat met die 7a-route moet toch wel gaan lukken nu :-)

Geen opmerkingen: