dinsdag 26 juli 2011

de keuken in Torla

Keuken in Torla

Keuken in Torla


Kijk eens aan, via de iPhone een foto plaatsen lukt, maar het is nog niet helemaal naar mijn zin. Het gaat met 1 foto per keer en iedere foto is een nieuwe entry. Ik ben er nog niet achter hoe ik foto's toe kan voegen aan een tekst (deze tekst edit ik nu, naderhand, met de MacBook), dat is natuurlijk niet helemaal handig. Maar ik ga er wel wat op vinden. In ieder geval is dit dus de keuken in Torla, aan het begin van de middag, nog voor het koken. De keuken in Escalona, waar ik nu ben, is vergelijkbaar ingericht, alleen twee keer zo groot. Ovens, een magnetron, drie gasbranders en 5 op het fornuis, een grote paellabrander met dito pan (ook daar is een foto van, die zal ik ook nog plaatsen), een enorme staafmixer, INOX-werkbladen en een wasbak met koud stromend water (in Escalona zelfs warm stromend water!), kortom, van alle gemakken voorzien.

2 opmerkingen:

mare zei

Gebruik je de BlogPress app, of de website? De app can blijkbaar meer dan een foto plaatsen.

http://itunes.apple.com/app/blogpress/id317799861?mt=8

Frédérique zei

Lieve Nans, je bent al hard aan het werk, leuk om te zien maak je ook nog foto's van de omgeving? de Ab mist je maar we houden dapper stand. De klas is fantastisch, veel plezier!!!