maandag 25 juli 2011

wennen aan wennen


Begin maar vast te wennen aan wennen, dat zal je het komende jaar vaker moeten gaan doen :-)


Ik sms'te mijn lief vrijdag dat ik niet zoveel zin had om te gaan wennen aan de gang van zaken in Escalona, nu ik net met die in Torla vertrouwd was geraakt. Ik kreeg bovenstaand opbeurende sms'je terug en dat was precies wat ik even nodig had.

Ik houd wel van wat avontuur, ik mag graag nieuwe dingen ontdekken en gewoontes doorbreken, maar ik vind het niet altijd even leuk om niet goed te weten waar ik aan toe ben in een vreemde omgeving. En het is waar, het is wel handig om daar toch maar een beetje aan te gaan wennen, als je nog niet eens weet waar je eind september zult gaan zijn! Dus toen ik de afgelopen dagen af en toe wat onwennig in de keuken of ergens anders op het kampterrein stond, hoefde ik alleen maar even te denken: gewoon even wennen aan wennen! en ik zag er ook de lol wel van in.

Ik ben een beetje verbaasd hoe goed ik me tot nu toe voel in mijn eentje. Ik mis ~C wel regelmatig, maar niet omdat ik me alleen voel. Ik vind het heerlijk om, zoals gisteren, hier de omgeving te verkennen, op een terrasje neer te strijken voor een café con leche en aan de rivier een broodje te eten en ik vind het geen probleem om dat op mezelf te doen. Er is trouwens meer dan genoeg aanspraak van de andere X-teamers, ik leid nu niet bepaald een kluizenaarsleven hier...

Ik heb intussen wat foto's gemaakt met de iPhone, in de hoop die ook hier te kunnen plaatsen, maar dat wil om verschillende redenen nog niet helemaal lukken. Op dit moment is de belangrijkste reden, dat mijn oplaadsnoertje stuk blijkt te zijn en ik de batterij zo lang mogelijk wil sparen. Ik hoop dat ik snel iemand vind met een iPhone, zodat ik 'm weer wat sap kan geven. Dan maar eens kijken of ik wat visueel materiaal op het blog krijg.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk verhaal Nans, ben benieuwd hoe het allemaal gaat! Zal t regelmatig lezen, geniet er van daar!groetjes Foukje