zondag 10 juli 2011

Nog zes dagen...

Ineens is het dan bijna zover, nog maar zes dagen en dan is mijn huisje mijn huisje niet meer, staan mijn spullen in een opslag en ben ik op weg naar Spanje.

De afgelopen twee maanden waren bijkans een gekkenhuis. Ik was blij dat ik een planning gemaakt had, ook al kwam er niets van terecht. Ik wist nu in ieder geval wát er opschoof en wat ik toch beter echt wél kon doen in de beperkte tijd die ik vond tussen de werkzaamheden voor school en eten en slapen door. Het afronden met de klas (we schreven zelf een eindtoneelstuk en in de laatste week waren mijn duo en ik ook beide bij alle repetities aanwezig, ook als die in de werktijd van de ander vielen) en het afronden en goed overdragen van mijn coördinerende taken kostte meer tijd dan ik dacht en daar ging dus ook nogal wat eigen tijd in zitten. Die ik dus niet kon besteden aan het voorbereiden van de reis. Om van klimmen in de hal maar niet te spreken! Gelukkig was ik eind april een heerlijke week in de Ecrins, heb ik een fantastisch weekend gehad in Ettringen en klom ik met Hemelvaart in Bleau, daar kon ik goed op teren.

Gelukkig kreeg ik vorige week (was het echt pas vorige week?) vakantie en zijn (bijna) alle veel te laat ingezette dingen helemaal op hun pootjes terecht gekomen. Zo heb ik afgelopen week nog de gewenste opslag kunnen regelen, kon ik nog een gunstige afspraak maken met het grofvuil (met enige hulp van de huismeester van mijn flat) en lukte het ook om op korte termijn een kappers- en tandartsafspraak te maken.

Wel heel vervelend: ~C is uitgerekend afgelopen week aan het werk in een ver buitenland en komt pas woensdag, twee dagen voor mijn vertrek, terug. We oefenen dus alvast in niet bij elkaar zijn, maar dat hadden we liever pas volgende week gedaan!

De zondag besteed ik aan het inpakken van dozen, het ontmantelen van kasten en bureau en het bij elkaar zoeken van de spullen die ik mee ga nemen. Keuzes-keuzes: wel touw, geen touw? (geen touw.) Wel voorklimmateriaal of niet? (wel.) Welke schoenen? (bergschoenen, klimschoenen en wandelschoenen in ieder geval, maar hardloop/gymschoenen? Slippers naast mijn teva's?) Hoeveel t-shirts? Wat gaat er mee aan drogisterij- en ehbo-artikelen? Wel korte broek of geen korte broek? Zucht. Plan van aanpak: ook twijfelgevallen klaarleggen en aan de hand van gewicht en volume maar bepalen wat er aan twijfelgevallen wel en wat niet mee kan.

Een ding is zeker: vrijdag is het klaar!

1 opmerking:

Kari Liv Trapman-Breivik zei

Zo, nu heb ik eindelijk een keer je weblog gelezen. Wat leuk om zo te kunnen volgen wat je doet en gaat beleven. Veel plezier!