donderdag 6 maart 2008

foto's

(Deze posting verscheen oorspronkelijk op mijn blog bij de nkbv en de hieronder genoemde (en inmiddels ook opgeloste) uitlijnproblemen zijn dus van toepassing op dat blog)

boulderzolder van BasBas vroeg mij vandaag via dit blog of er wat meer foto's op konden. Dat is wel toevallig, want gisteren kwam dezelfde vraag in mijzelf op. Dat had twee aanleidingen. De eerste was, dat ik aan het afwegen was, of ik op de speleofoto's ging wachten voor ik erover ging schrijven op het blog, of niet. Die afweging is uitgevallen in het voordeel van het schrijven zonder de foto's, maar er volgt zeker nog een stuk wanneer ik foto's heb. De tweede was, dat ik ineens ontdekte dat ik dit juffenblog, juist door het gevarieerde fotomateriaal, een aantrekkelijk blog vind. Zo mooi uitgelijnd als zij het heeft, krijg ik op dit blog natuurlijk niet voor elkaar, sterker nog: ik kan hier helemaal niks uitlijnen (zal wel aan de mac liggen), maar ik ben het met Bas eens: iets meer fotomateriaal kan zeker geen kwaad.

nanske bouldert op zolderAls dank voor de feedback van Bas hierbij een stukje mét foto's en die zijn ook nog eens speciaal voor hem. Hij is namelijk onlangs verhuisd en heeft nu een heuse boulderzolder. Kijk maar.

Een paar weken geleden was ik daar ook, het is echt vet overhangend, zoals je ook al op de foto ziet. Dat maakt dat je je lichaamsspanning echt heel goed in moet zetten, wil je wat voor elkaar krijgen. Gelukkig zitten er flinke bakken, want op de slopers en kleinere greepjes wilde het me nog niet echt lukken.

Update: een beetje html'en doet wonderen: de foto's staan intussen netjes uitgelijnd.